Jachtwerf Willemsoord
Nederlands English Deutsch

Raymond en Cindy Prikken

Willemsoord 41

1781 AS Den Helder

06-54928547

info@jachtwerfwillemsoord.nl

Werf

Welkom bij Jachtwerf Willemsoord!!

 

De plek waar u als watersporter een totaal concept aantreft om optimaal te genieten van de watersport. Naast de aanwezigheid van een jachthaven kunt u nu ook gebruik maken van alle faciliteiten en gemakken van een werf.

 

Het is vaak beter om uw schip op het droge te laten overwinteren. Winterstalling van uw schip bij Jachtwerf Willemsoord kan zowel binnen als buiten. Ook voor zomerstalling van uw schip biedt onze jachtwerf mogelijkheden.

 

Via de helling aan de andere kant van het terrein halen we uw schip met behulp van een bootwagen uit het water. Tevens reinigen wij uw onderwaterschip op de speciaal aangelegde afspuitplaats naast de werf. We hebben de mogelijkheid om schepen tot 15 ton te hellen.

 

Voor de stalling beschikken we over bokken om uw zeil- of motorboot zorgvuldig te kunnen stallen.

 

In overleg kunt u het gehele jaar door zelf onderhoudswerkzaamheden aan uw schip uitvoeren. Mocht u er echter zelf geen tijd voor hebben, kunnen wij desgewenst zorgen voor onderhoud en zijn wij u graag van dienst.

 

Bij Jachtwerf Willemsoord kunt u terecht voor alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw schip. U kunt daarbij denken aan:

 

* Schilderwerzaamheden

Het schilderen van het onderwaterschip tot het compleet lakken van de romp en  opbouw van uw schip in een 1 of 2 component verfsysteem.

* Teakdek:

Het onderhoud van een teakdek of het inleggen van een nieuw teakdek.

* Motoronderhoud:

Het winter- en zomerklaar maken van uw motor, motorolie verversen, brandstoffilter vervangen en totale revisie.

* Hydrauliek, installatietechniek en elektronica:

Boeg- en hekschroeven inbouwen, acculaders en omvormers, verlichting en verwarmingssystemen.

 

Voor werkzaamheden die niet hierboven genoemd staan maar die u wel graag wilt laten uit voeren, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Powered by: WebBuro WebBuro