Jachtwerf Willemsoord
Nederlands English Deutsch

Raymond en Cindy Prikken

Willemsoord 41

1781 AS Den Helder

06-54928547

info@jachtwerfwillemsoord.nl

Jachthaven

Welkom bij Jachthaven Willemsoord!!

 

Jachthaven Willemsoord is gelegen op het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend en uniek cultureel erfgoed. Willemsoord is een prachtig momumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt heeft tot open stadsdeel. 

 

Jachthaven Willemsoord is een moderne en veilige jacht/passantenhaven met ruime sanitaire voorzieningen en wasserette. De sanitaire voorzieningen kunt u vinden in gebouw 41 en 56. In gebouw 41 is tevens het havenkantoor gevestigd en is er een speciale babyverzorgingsplek. Gebouw 56 beschikt over een invalidetoilet en kunt u ook de wasserette vinden. Hier kunt u gebruik van maken door middel van een sepkey. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor.

Het havenkantoor is in het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid in verband met werkzaamheden te bereiken op 06-54928547. 

 

De jachthaven is ook voorzien van een brandstofponton waar men dieselolie kan tanken en een milieuplein voor het afgeven van zwart/grijs water. Huisvuil en glas kan worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers op de wal. Verder is de jachthaven uitgerust met een WIFI-systeem waarvan u gebruik kunt maken.  

 

Kortom, als u op zoek bent naar een sfeervolle, veelzijdige en actieve jachthaven met persoonlijke aandacht, dan bent u bij Willemsoord aan het juiste adres!

Powered by: WebBuro WebBuro