Jachtwerf Willemsoord
Nederlands English Deutsch

Raymond en Cindy Prikken

Willemsoord 41

1781 AS Den Helder

06-54928547

info@jachtwerfwillemsoord.nl

Bezienswaardigheden

Een bezoek aan Willemsoord staat garant voor een gezellig dagje uit. Musea, amusement, eten en drinken. 

Zo kunt u een bezoek brengen aan het Marine Museum of het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderspeelparadijs. Ook een bezoek aan de bioscoop of het casino behoren tot de mogelijkheid. Aan de innerlijke mens is ook gedacht en kunt u terecht bij diverse horecagelegenheden. 

 

Het hele jaar door worden er in en rondom het centrum activiteiten en markten georganiseerd. 

 

In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan Fort Kijkduin. Hier komt u alles te weten over de geschiedenis van dit fort en de andere forten van Den Helder. De Helderse Vallei is leuk en leerzaam voor kinderen maar biedt ook wandel- en fietsroutes.

 

Een dagje Texel is heel goed te doen met de fiets: op slechts tien minuten vanaf Willemsoord vertrekt de boot naar Texel. U kunt heerlijk fietstochten maken en genieten van de dorpjes die u onderweg aandoet. 

 

Den Helder en omgeving beschikt over prachtige stranden. Van Den Helder tot Petten loopt een lange strook zandstrand waar u heerlijk kunt wandelen en kunt uitwaaien.

 

Genoeg mogelijkheden voor een leuke dagbesteding in de omgeving. 

 

Wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij het Toeristen Informatie punt (VVV) op Willemsoord. Hier kunt u zich nog meer informeren over de mogelijkheden aan activiteiten in Den Helder en omgeving. Van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 15.00 uur. 

Powered by: WebBuro WebBuro