Jachtwerf Willemsoord
Nederlands English Deutsch

Raymond en Cindy Prikken

Willemsoord 41

1781 AS Den Helder

06-54928547

jachtwerfwillemsoord@ziggo.nl

Campers

 Welkom bij de camperplaatsen op Willemsoord!

 

Grenzend aan de jachthaven kunt u gebruik maken van de camperplaatsen. Hier treft u een aantal ingerichte camperplaatsen waar u uw camper kunt neer zetten en genieten van een verblijf op deze unieke locatie. 

 

Bij de waterstortplaats kunt u uw afvalwater (grijs water) lozen, uw chemisch toilet legen (binnen) en schoon water innemen. Sinds april 2015 zijn er ook stroompalen. U kunt hier gebruik van maken doormiddel van een muntje die u bij het havenkantoor kunt kopen. 1 muntje is € 1,- voor 2kwh. Bovendien kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven.

 

U kunt maximaal 2 nachten gebruik maken van de camperstaanpaatsen. Het tarief bedraagt € 12,50 per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2 personen, het lozen van afvalwater en legen van het chemisch toilet. Ook het gebruik van wifi, douches, toilet en babyverzorgingsruimte zijn inbegrepen. Voor het gebruik van de wasserette dient u een sepkey te kopen. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor gebouw 41, in het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid i.v.m. werkzaamheden te bereiken op 06-54928547 en bij de VVV, gebouw 52a, geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

 

Voor uw verblijf kunt u afrekenen in het havenkantoor.Dit is het gebouw aangrenzend bij de camperstaanplaatsen, gebouw 41. Buiten de openingstijden om wordt het campergeld geïnd door de havenmeester die 's avonds bij u langs komt.


Helaas reserveren we geen camperplaatsen. 

 

De VVV is gevestigd direct aan het begin van het terrein in gebouw 52a. Hier is uitgebreide informatie over alle bezienswaardigheden  en activiteiten in de omgeving te verkrijgen.  

 

WERK IN UITVOERING::

Vanaf maandag 16-04-2018 t/m ............. wordt er aan de damwanden gewerkt in de jachthaven. Dit kan eventueel geluidsoverlast veroorzaken. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

Hopend u zo voldoende te hebben geinformeerd.

Powered by: WebBuro WebBuro